Beoordelingen van XinHua Amsterdam

Recente recensies van XinHua Amsterdam

5 sterren na 17 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar mag bij een wat grotere bestelling wat meer soja en wasabi bij geleverd worden. En door de wat lange levertijd waren mijn warme gerechten niet echt warm meer. Maar voor de rest was alles prima in orde in acht nemend dat jullie net zijn begonnen.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een keer traditionele Chinese gerechten te hebben besteld deze keer sushi. Ook helemaal goed, niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Knapperige verse groeten in de Tjap tjoy.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en thuis gebracht ..mega goede prijs we gaan zeker vaker bestellen en heb al mijn vrienden verteld ...dus die komen ook

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi, goed service!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Dank!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruime porties. Kwaliteit was goed. Verse producten. Gaan zeker weer bestellen. Bezorging was erg vriendelijk en attent.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker. Foe yong hai was een beetje te zoet. Mag wel iets minder.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten, snel bezorgd en hele goede service

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het eten was er zelfs voor leveringstijd bezorgd en met een gratis sushi erbij. Super! :-D

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. De bestelling was op tijd klaar. Er mag iets meer sojasaus bij. Ik heb liever geen citroenschijf bij de sashimi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De Mapu Tofu was heel lekker! Het zou fijn zijn als op de kaart iets duidelijker aangegeven zou staan welke gerechten vegetarisch zijn. De Mapu Tofu (88) staat niet b.v. als vegetarisch gemarkeer, en tofu in red curry saus (87) ook niet. Zijn die gerechten niet vegetarisch? Ook cassave kroepoek en sesamballetjes staan niet als vegetarisch gemarkeerd.

Reactie van XinHua:Beste Caro, bedankt voor uw spontaan bericht, wij gaan zeker jouw mening meenemen voor de verbetering! ons moto is klanten tevreden en zijn wij tevreden. graag tot gauw

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is van redelijke kwaliteit. Maar de zeewiersalade was niet zoals wij dat gewend zijn. Het is een gemixte salade met een paar sliertjes zeewier. Wij hebben hier eerder traditionele Chinees-Indische gerechten besteld en die waren allemaal prima.

Reactie van XinHua:Beste Maarten, bedankt voor jouw reactie, het is vervelend dat u maar weinig zeewier krijgt, als je volgende keer terug komt vertel dit aan ons, wij gaan dan goed maken voor u alvast bedankt en tot gauw de groeten! xinhua

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating