Beoordelingen van XinHua Amsterdam

Recente recensies van XinHua Amsterdam

5 sterren na 47 reviews

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was op het verkeerde adres bezorgd

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Kom zeker nog een keer๐Ÿ‘

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijs lekker. Kom hier al vaker. Dus zoveelste 5โ˜† review.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl is hier heerlijk. Een vorige keer had ik een klein bakje dagon smoor besteld dat was erg goed! Maar helaas vielen de gerechten hiermee enigzins tegen! Dus blijven wij bij de poke biwl!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste poke bowl. Al meerdere keren besteld en altijd even lekker klaar gemaakt! Goede service en bezorging. Een aanrader om er te eten!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De nasi was minder

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Nu al een paar keer besteld en dat blijven we zeker doen. Tot nu toe de babi panggang, gyoza en verschillende sushi geprobeerd; smaakten allemaal top ๐Ÿ˜Š

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling ging soepel. Op de juiste tijd klaar. En vooral heel lekker. Wil definetly come again

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onverwacht lekkere sushi van Chinees restaurant

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Vooral de spring rolls als starter ;) Je proeft dat het vers gemaakt is!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker!! Tot de volgende keer.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima en heel op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten. Bestellen via de website ging goed. Netjes op tijd bezorgd. Opmaak van de maaltijden was prima verzorgd. Kortom hier gaan we vaker bestellen. De 'Babi panggang spek' en 'Ossenhaas met oestersaus' zijn aanraders.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Minpuntje is dat ook bij ophalen er een minimum bedrag van 15โ‚ฌ is. Hierdoor moest ik een extra product bestellen dat ik eigenlijk niet wilde.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, aardige mensen en op tijd. Niets op aan te merken.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijk personeel. Moest even wennen, want de mevrouw die er jaren heeft gestaan (schat van een vrouw) was haast familie geworden dus we missen haar! Maar de service is er niet minder door en het eten ook zeker niet. Oud en vertrouwd GOED!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en eenvoudig, vooral de gebraden kip is smakelijk.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip had iets smaakvoller gemogen, het rundvlees was voor herhaling!! Er was een bakje saus in de tas open gegaan en alle andere bakjes waren vies.

Reactie van XinHua:Beste Nicolette, Bedankt voor uw reactie, wij vinden het heel erg vervelend dat dit is gebeurt, wil u met ons contact nemen, omdat wij het u niet kan bereiken , wij gaan kijken wat wij best voor u kan doen? Met vriendelijk groet! Xinhua

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top heerlijk eten goede prijs erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar mag bij een wat grotere bestelling wat meer soja en wasabi bij geleverd worden. En door de wat lange levertijd waren mijn warme gerechten niet echt warm meer. Maar voor de rest was alles prima in orde in acht nemend dat jullie net zijn begonnen.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een keer traditionele Chinese gerechten te hebben besteld deze keer sushi. Ook helemaal goed, niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Knapperige verse groeten in de Tjap tjoy.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en thuis gebracht ..mega goede prijs we gaan zeker vaker bestellen en heb al mijn vrienden verteld ...dus die komen ook

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi, goed service!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Dank!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruime porties. Kwaliteit was goed. Verse producten. Gaan zeker weer bestellen. Bezorging was erg vriendelijk en attent.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker. Foe yong hai was een beetje te zoet. Mag wel iets minder.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten, snel bezorgd en hele goede service

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het eten was er zelfs voor leveringstijd bezorgd en met een gratis sushi erbij. Super! :-D

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. De bestelling was op tijd klaar. Er mag iets meer sojasaus bij. Ik heb liever geen citroenschijf bij de sashimi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De Mapu Tofu was heel lekker! Het zou fijn zijn als op de kaart iets duidelijker aangegeven zou staan welke gerechten vegetarisch zijn. De Mapu Tofu (88) staat niet b.v. als vegetarisch gemarkeer, en tofu in red curry saus (87) ook niet. Zijn die gerechten niet vegetarisch? Ook cassave kroepoek en sesamballetjes staan niet als vegetarisch gemarkeerd.

Reactie van XinHua:Beste Caro, bedankt voor uw spontaan bericht, wij gaan zeker jouw mening meenemen voor de verbetering! ons moto is klanten tevreden en zijn wij tevreden. graag tot gauw

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is van redelijke kwaliteit. Maar de zeewiersalade was niet zoals wij dat gewend zijn. Het is een gemixte salade met een paar sliertjes zeewier. Wij hebben hier eerder traditionele Chinees-Indische gerechten besteld en die waren allemaal prima.

Reactie van XinHua:Beste Maarten, bedankt voor jouw reactie, het is vervelend dat u maar weinig zeewier krijgt, als je volgende keer terug komt vertel dit aan ons, wij gaan dan goed maken voor u alvast bedankt en tot gauw de groeten! xinhua

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating